Méltán állíthatjuk, hogy 2022 nálunk a jubileumok éve!
Idén éves a Gerő családi cukrász manufaktúra! Történetünk 1982-ben indult a Jerikó söröző és fagyizóval. 1992-ben, pontosan évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit első cukrászdánk Nagykanizsán a Fő úton és éve már, hogy édességeinkkel a zalaegerszegiek arcára is mosolyt csalunk.
További nem jubileumos mérföldköveink: 1996-ban Nagykanizsán a Katonaréten felépült közel 300 négyzetméteres cukrász műhelyünk, 2000 óta Letenyén, 2010 óta pedig a Kanizsa Centrumban is jelen vagyunk.
Kimondhatatlanul HÁLÁSAK vagyunk, hálásak Nektek, Kedves Vendégeinknek, hogy az elmúlt évtizedek alatt folyamatosan bizalmat szavaztatok nekünk és hálásak kollégáinknak, akiknek mindennapi áldozatos munkája nélkül nem tartanánk ma itt!
Jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből.
A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtot házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel.
Alapanyagaink nagy részét igyekszünk környékünkről beszerezni, ezzel is támogatva a helyi termelőket. A friss tojás Nagyrécséről, a friss tej miklósfáról, az eper és a gurulós málna Pogányszentpéterről, a dió Iharosberényből, a méz pedig Nagykanizsáról kerül hozzánk.